Chybějící obrázek

Orientální krůtí pečeně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

6h 0min
Čas vaření
10min

Celkový čas

6h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

744 kalorií
0.0g cukrů
24.0g tuků
98.0g bílkovin


Příprava

Morčaciu pečeň umyjeme, necháme odkvapkať a pokrájame na menšie kúsky. Cibuľu pokrájame nadrobno, pridáme roztlačený cesnak, koreniny mimo soli, citrónovú šťavu a zmiešame. Zmes dobre premiešame s pečeňou a necháme odležať aspoň 6 hodín na chladnom miestě. Potom na panvici rozohrejeme Ramu a pečeň prudko opražíme. Pred dokončením vmiešame nadrobno pokrájanú citrónovú dužinu a hotové osolime.

Tip k receptu

Pečeň podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.

přidejte na:
Jozef

16. 11. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre pripravená pečeň
Svetlana 17. 01. 2017, 21:26
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept
palino 18. 10. 2017, 22:00