Ajax-loader
Další recept ›

Bublanina s černým rybízem

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 55min , porce

2761 kalorií, 0.0g cukrů, 171.0g tuků, 49.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Mouku smícháme s cukrem a práškem do pečiva, přidáme vejce, olej, mléko a vyšleháme těsto. Plech s vyšším okrajem vyložíme pečícím papírem a rozetřeme těsto. Omytý černý rybíz obalíme v moučkovém cukru a nasypeme na těsto. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C asi 40 minut. Hotovou bublaninu můžeme pocukrovat.

Bulb Tip k receptu

Do těsta přidáme hrst mletých ořechů.

Fotogalerie

Hloušková

26. 07. 2012, Recept navštíven: 1518x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Bublanina s jablky

Bublanina s jablky

Všechny ingredience smícháme dohromady. Naposledy přidáme sníh z bílků. Na těsto poklademe plátky jablek. ...

Jemná bublanina s jahodami

Jemná bublanina s jahodami

Žloutky rozšleháme v mléce, přidáme cukr, strouhanou citronovou kůru, prosátou mouku a špetku soli. Pak leh...

Bublanina s černým rybízem

Bublanina s černým rybízem

Mouku smícháme s cukrem a práškem do pečiva, přidáme vejce, olej, mléko a vyšleháme těsto. Plech s vyšším o...

Bublanina s borůvkami

Bublanina s borůvkami

Formu o rozměru 25x35 cm vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Z bílků a špetky soli vyšleháme pevný sní...

Bublanina s broskvemi

Bublanina s broskvemi

Nejdříve si rozklepneme vajíčka a oddělíme žloutky od bílků. Poté do mísy s bílky přidáme špetku soli a zač...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bublanina s černým rybízem Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bublanina je skvělá jen je třeba rybíz opravdu obalit v cukru, aby nebyl moc kyselý.

28. 09. 2012, 20:11

maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám podobně. Dobrý recept.
Přidané ingredience: Míchám černý rybíz s červeným i bílým

16. 02. 2013, 21:09

Přidat komentář

Facebook komentáře