Ajax-loader
Cukr krupice

Cukr krupice

Přidat na Pinterest
Jedná se o drobné bílé krystalky se sladkou chutí, které se používají při přípravě sladkých jídel, oslazení nejrůznějších pokrmů, dochucení salátů, omáček, je důležitou součástí při zavařování ovoce. Zvýrazňují aroma připravované pochutiny.

Fotogalerie

Cuketové zelí

Cuketové zelí

Cuketu oloupeme, vyjmeme jádra a nastrouháme na hrubém struhadle. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou ci...

Džus z mrkve a pomerančů

Džus z mrkve a pomerančů

Mrkev očistíme a nakrájíme na malé kousky. Pomeranče dobře omyjeme, nakrájíme i s kůrou na drobno a odstran...

Květákový salát s vejci

Květákový salát s vejci

Květák rozebereme na drobné růžičky (košťál odkrojíme) a uvaříme do poloměkka v osolené vodě. Necháme okapa...

Citronová bábovka

Citronová bábovka

Nejdříve si rozklepneme vejce a oddělíme žloutky od bílků. Žloutky vyšleháme s vanilkovým cukrem do bílé pě...

Lívance bez kynutí

Lívance bez kynutí

Mouku smícháme s práškem do pečiva, solí a cukrem. Potom do sypké směsi přidáme žloutky, rum a prošleháme. ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Cukr krupice Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře