Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Cukr krupice

Cukr krupice

Přidat na Pinterest
Jedná se o drobné bílé krystalky se sladkou chutí, které se používají při přípravě sladkých jídel, oslazení nejrůznějších pokrmů, dochucení salátů, omáček, je důležitou součástí při zavařování ovoce. Zvýrazňují aroma připravované pochutiny.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Rychlá buchta s jablky a ořechy

Rychlá buchta s jablky a ořechy

Do mísy dáme 4 vejce a cukr a rozšleháme. Přidáme mouku, skořici, kakao, prášek do pečiva a olej. Důkladně ...

Dvojctihodné koláčky

Dvojctihodné koláčky

Mouky prosyjeme do mísy, přidáme cukr, mléko a droždí a promícháme. Necháme 15 minut kynout. Poté přidáme...

Domácí perník

Domácí perník

Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Žloutky utřeme s cukrem a máslem do pěny, poté přidáme med a mo...

Tvaroh s fíky

Tvaroh s fíky

4 sušenky dáme stranou, zbytek nalámeme a rozdělíme do 4 pohárů. Tvaroh vyšleháme s cukrem dohladka - pok...

Domácí banánová zmrzlina

Domácí banánová zmrzlina

Banány nakrájíme na kousky a zakapeme je citrónovou šťávou. Spolu s ostatními ingrediencemi dáme do mixéru ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Cukr krupice Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře