Plněná vepřová krkovička

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

40min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 25min

Porce


Nutriční hodnoty

7664 kalorií
20.0g cukrů
640.0g tuků
485.0g bílkovin


Příprava

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a chvíľu necháme odstáť. Cibuľu pokrájame na drobné kocky, speníme na oleji, pridáme nakrájanú slaninu, na kocôčky nakrájané feferónky a restujeme. Pridáme nakrájanú kapiu, osolíme, okoreníme čiernym korením, vlejeme rozšľahané vajcia a miešame do stuhnutia. Nakoniec vmiešame nastrúhaný syr a nasekanú petržlenovú vňať.
Odležané mäso rozložíme na dosku, každý plát naplníme pripravenou plnkou a zvinieme. Previažeme niťou, alebo prichytíme špáradlami. Rolky prudko opečieme v panvici na rozpálenom oleji, potom ich preložíme do ohňovzdornej misy, polejeme výpekom, podlejeme vodou a pečieme vo vyhriatej rúre asi 45 minút. Občas podlejeme mäso vodou a prelejeme vypečenou šťavou.
Plnenú krkovičku podávame so zemiakmi.

Tip k receptu

Nemusíme použiť kapiu, ak pridáme čerstvé farebné papriky, jedlo bude farebnejšie.

přidejte na:
uschi3

26. 04. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutná krkovička
majka 26. 09. 2016, 20:10
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
plnená krkovička je vynikajuca,plnka jedinečnej chuti
Svetlana 08. 11. 2016, 21:09
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
robím podobnú krkovičku, ale toto je vyborný recept
hanka 16. 12. 2016, 20:28
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
krkovička dobre urobená
dušanka 21. 01. 2019, 18:11