Hlávkové zelí s křenem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 30min
Čas vaření
0min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

2960 kalorií
16.0g cukrů
94.0g tuků
58.0g bílkovin


Příprava

Zelí omyjeme a pokrájíme nadrobno. Potom si nakrájíme nadrobno cibuli. Dáme do větší mísy, aby se to dobře promíchalo. Jemně nastrouháme křen a přidáme do mísy. Potom přidáme olej, ocet, cukr a Deko (konzervační prostředek). Důkladně všechno promícháme a napěchujeme do skleniček, pevně uzavřeme a uložíme do chladu a temna.

Nejlépe necháme uležet tak 2-3 týdny.

Ideální k pečenému masu, ovaru, uzeninám.

přidejte na:
Evík

17. 09. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jistě dobré, přidala bych jen jedno nastrouhané jablko
Přidané ingredience: jablko
planeta 20. 02. 2014, 18:00
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý recept
Svetlana 16. 03. 2016, 11:11
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobre
hanka 03. 05. 2016, 21:34