Ajax-loader
Další recept ›

Vajíčková pomazánka

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 35min , porce

320 kalorií, 1.0g cukrů, 35.0g tuků, 17.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vařená vejce nastrouháme spolu se sýrem na struhadle. Přidáme majonézu, 1 lžičku hořčice a na malé kousky pokrájenou cibulku. Nakonec ochutíme solí a pepřem.

Fotogalerie

Jana Langrová

18. 05. 2010, Recept navštíven: 2666x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Vajíčková pomazánka s lososem

Vajíčková pomazánka s lososem

Máslo necháme trošku povolit. Utřeme je se sýrem. Brambory nastrouháme na struhadle, vejce uvařená natvrdo ...

Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

Vařená vejce nastrouháme spolu se sýrem na struhadle. Přidáme majonézu, 1 lžičku hořčice a na malé kousky p...

Vajíčková pomazánka s Lučinou a křenem

Vajíčková pomazánka s Lučinou a křenem

Oloupaná vejce přepůlíme, vyndáme žloutky a bílky nakrájíme na malé kostičky. V misce dobře utřeme Lučinu s...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vajíčková pomazánka Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tuto pomazánku děláme a je výborná. Dozdobujeme ještě petrželkou nebo pažitkou :)

11. 09. 2013, 07:35

Přidat komentář

Facebook komentáře