Krůtí roláda plněná špenátem, anglickou a vejci

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1866 kalorií
1.0g cukrů
141.0g tuků
108.0g bílkovin


Příprava

Česnek oloupeme, nastrouháme na jemno, anglickou slaninu a špenát nakrájíme na nudličky. Na pánvi na sucho prohřejeme anglickou slaninu, přidáme česnek (5 stroužků), pepř a vejce. Směs mícháme do ztuhnutí vajec.

Plát masa naklepeme z obou stran a doprostřed navršíme již připravenou náplň. Stočíme do rolády a zpevníme nití. V tlakovém hrnci na směsi oleje a másla roládu opečeme ze všech stran. Podlijeme vodou, přidáme nastrouhaný česnek (3 stroužky), bujón a dusíme 20-30 minut. Roládu vyjmeme, odstraníme nit a nakrájíme na plátky. Ve smetaně rozmícháme mouku, vývar zahustíme, provaříme a odstavíme.

Tip k receptu

Příloha dle vlastního výběru.

přidejte na:
JanaB

09. 09. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborný recept
katka16031 29. 12. 2015, 18:12