Soutěž s Fit - DO NOVÉHO ROKU FIT A VE FORMĚ

Dejte vale povánočním kilům s Fit výhrou v naší soutěži

Také na vás konec roku zanechal svou daň? Cítíte se unavení, bez formy, nebo máte pár kil navíc? Právě teď je ten správný čas dát vale zimnímu lenošení a vydat se na cestu za lepším životním stylem. Za pár týdnů tak přivítá jaro vaše lepší já. Na vaší cestě vás podpoří cereální tyčinky Fit od společnosti ÚSOVSKO FOOD Klopina.

Tyčinky Fit vyrábí společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina v mnoha druzích a příchutích. Jedno je však spojuje – výborná chuť a vyvážené složení. Jsou vyrobené z vysoce kvalitních ingrediencí přírodního původu, jako jsou různé cereálie, sušené ovoce i zelenina, semínka a oříšky. Mají vysoký podíl vlákniny, která vybalancuje naše trávení a blahodárně působí na celý organismus.Soutěž s Fit - DO NOVÉHO ROKU FIT A VE FORMĚ

Najdeme v nich také vitamíny, minerály a stopové prvky, které se s pracovním náporem na začátku ledna budou rozhodně hodit. Tyčinky Fit jsou dokonalou svačinkou v běžném pracovním dni, ocení je rovněž aktivní sportovci nebo super zaměstnané mámy. Jsou totiž výborným zdrojem postupně se uvolňující energie a poslouží také pro rychlou regeneraci sil, třeba když se cítíte doslova „vyšťavení“.

Uvidíte, že se tyčinky Fit stanou vašim oblíbeným společníkem, a to nejen v době novoročních předsevzetí. Zahrát si o ně může každý, komu se podaří najít správnou odpověď na soutěžní otázku.
Nápovědu a další informace naleznete na www.tycinkafit.cz

 

Výherce budeme losovat 22. 1. 2024


Soutěžní otázka

Která tyčinka značky Fit je zcela bezlepková?
přidejte na:
Fit

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář