Představujeme BRAND BOX – back to school!

Pojďme si společně rozbalit nejnovější Brand Box a ponořit se tak do světa nových chutí a inspirací. Se začátkem školního roku již tradičně nacházíme v boxu vícero produktů pro dětské mlsání, které je však vyváženo i zdravějšími svačinkami v podobě ovesných vloček. Pojďme si je tedy všechny postupně ochutnat.

Sladká letní novinka Plundrový závin krémový s náplní malinovou od pekárny Odkolek láká na svěží malinovou náplň a lahodné křehké těsto. Tento plundrový závin s pudinkomalinovou náplní je ideální jako sladká svačinka, která zaručeně zasytí.

V tomto boxíku nenacházíme žádný nápoj, můžete si však připravit lahodný bio čaj HANNASAKI JAMASAKI. Představujeme BRAND BOX – back to school! Drcený sypaný jasmínový zelený čaj v kombinaci s čajem červeným PU-ERH, který se získává dodatečnou fermentací. Pokud ho člověk pije pravidelně, tak mu přináší dlouhý a zdravý život. V kombinaci se zeleným čajem jsou jeho účinky ještě úspěšnější. Napomáhá k rychlejšímu odstraňování toxických látek, které se ukládají převážně v tukových vrstvách. Pitím čaje JAMASAKI dosáhnete současně dvojího efektu – pročištění organizmu a odbourávání tukových vrstev. Čaj obohacený vůní jasmínových květů má zároveň zklidňující a rozehřívající vlastnosti. Má rovněž vysoký obsah vitamínu E a selenu, které patří k nejsilnějším antioxidantům. Podporuje přirozenou obranyschopnost a povzbuzuje psychickou i fyzickou stimulaci.

Opavia uvádí na trh novou šestou stálou příchuť oblíbených vykutálených sušenek, řeč je o produktu FidorkaPředstavujeme BRAND BOX – back to school! mléčná s KAKAOVOU náplní. Novinku v poutavém růžovém obalu si můžete vybrat ze 3 designů: klasika, smajlík pro lepší náladu nebo medaile za odměnu. Kromě kreativního obalu oceníte i vysoký podíl čokolády a lahodnou chuť.

U sušenek ještě zůstaneme, pro všechny milovníky čokolády a tekuté karamelové náplně máme skvělou zprávu! Vyzkoušejte nový KitKat Chunky Karamel pro ještě sladší pauzy, plné lahodného karamelu, mléčné čokolády a křupavé oplatky.

Noví Jednorožci od JOJO jsou tu! Ochutnejte oblíbené pěnové želé ve tvaru jednorožců. V sáčku najdete bonbóny s příchutí broskve, citrónu, grepu a maliny.

Řekněte ano svěžesti se žvýkačkami Mentos s vitamíny! Jsou obohacené o vitamíny B6, C a B12, které přispívají k normální funkci imunitního systému. Žvýkačky Mentos mají tekuté jádro, a proto je příchuť šťavnatých citrusů více intenzivní a osvěžující. Žvýkačky jsou bez cukru.

Minutové ovesné vločky Bonavita jsou extra tenké, celozrnné ovesné vločky, které díky svému zpracování Představujeme BRAND BOX – back to school! rychle nasáknou tekutinu a jsou během pár minut připravené ke konzumaci. Skvěle se hodí na kaši, která má jemnou a krémovou konzistenci. Jsou ideální i do jogurtu. Ovesné vločky jsou přirozeným zdrojem minerálních látek, vitamínů, betaglukanů a mají vysoký obsah vlákniny.

Ovesná kaše Natur Len,chia od značky Dr.Oetker jsou druhým produktem z ovesných vloček. Vyvážená receptura bez laktózy obsahuje 76 % celozrnných ovesných vloček a až 9 % semínek lnu a chia. Má nízký obsah soli a cukru. Díky kvalitním surovinám a snadné přípravě je skvělou volbou na snídani nebo jako rychlé občerstvení během dne. Ovesné vločky obsahují beta-glukany, které přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.

Víte, že i chipsy můžou být zdravější? Neváhejte vyzkoušet Bohemia čočkové chipsy s příchutí paprika a užijtePředstavujeme BRAND BOX – back to school! si křupání bez výčitek! Chipsy s unikátním tvarem jsou vyrobené z čočky a mají tak vysoký obsah vlákniny. Pochutnejte si s námi na odlehčené variantě slaných snacků se skvělou chutí a o 40 % méně tuku! Vyzkoušejte také v příchuti smetana s cibulkou.

A jdeme do finále! Okořeňte si začátek školního roku kečupem Vegas ostrý. Obsahuje 140 g rajčat ve 100 g kečupu. Je bez chemické konzervace a umělých barviv. Obsahuje modifikovaný kukuřičný škrob. Ve složení naleznete cayenský pepř, tudíž není vhodný pro děti.

přidejte na:
BB

14. 09. 2022

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář