Hledáme bloggery a influencery!


K plánovanému redesignu webu srecepty.cz chystáme zbrusu nový vítr do plachet při spolupráci s novými tvářemi!

 



Hledáme milovníky jídla, pití a vaření. Jste mladý nadšený kuchař? Budoucí chef? Foodblogger? Výživový poradce či vášnivý ochutnávač a experimentátor? Hledáme právě vás! Pojďte s námi tvořit sRecepty a staňte se jejich tváří, naučte čtenáře vařit své recepty a staňte se jejich hvězdou. 



Co oceníme: 

  • nadšení
  • smysl pro detail a foodstyling
  • kreativita pro psaní textů
  • zdravý exhibicionismus a sebevědomí pro tvorbu videí


Hledáme nadšence, kteří se chtějí prezentovat a zviditelnit prostřednictvím psaní článků o receptech, rádách, tipech nebo kuchařských technikách. Velmi uvítáme videobloggery, kteří vytvoří lákavý, zajímavý či vtipný videoobsah. A pokud je vaší vášní skvělá fotka všeho, co sníte, tak se u nás také neztratíte. 

Spolupracujte s námi a získejte možnost prezentace svého kuchařského, kulinářského či bloggerského umění na webu a facebook profilu s velkou fanouškovskou základnou! Pojďte společně aktivně tvořit nový, lákavý a jedinečný obsah, podpořený velmi významně také placenou reklamou s cílem stát se špičkou mezi českými foodweby. 

Vaše videa, články a fotografie se tak stanou populární a uvidí je mnoho příznivců. Chystáme také nejrůznější spotřebitelské testy ve spolupráci s partnery, kterých se budete moci účastnit. Budete mít možnost vyzkoušet a ponechat si například nejrůznější kuchyňské  pomocníky, nádobí, produkty či ingredience. 


Zaujala vás tahle možnost? Tak se nebojte a oslovte nás na FB srecepty.cz nebo mailem na info@srecepty.cz :) 

Budeme se těšit! 

přidejte na:
Lucie

18. 03. 2019

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář