BRAND BOX "Novinky s chutí"

Dnes se podíváme na pět produktů, které by neměly chybět v žádné kuchyni. 

Začneme efko delikates okurkami. Tyto okurky přicházejí s plnou chutí a skvěle doplňují jakýkoli sendvič, salát nebo grilované maso. Jejich jedinečná chuť a křupavost vás okamžitě přesvědčí, že jsou to pravé delikatesy. 

Pokračujeme s NESTLÉ Kitkat cereáliemi, které přinášejí oblíbenou čokoládovou chuť Kitkat do vaší snídaně. Tyto cereálie jsou nejen chutné, ale také poskytují dostatek energie pro váš den. Ať už je konzumujete samotné, s mlékem nebo jogurtem, vždy budou skvělou volbou. BRAND BOX "Novinky s chutí"

Švestková povidla od Podravky jsou dalším produktem, který jsme mohli vyzkoušet. Tyto povidla jsou vyrobeny z kvalitních švestek a přinášejí vám sladkou a kyselou chuť, která je skvělá nejen na pečení, ale i vaření.

Pokud jde o pečení, nemůžeme opomenout Babiččinu bio hladkou mouku a hladkou mouku na křehké pečivo. Tyto produkty jsou vyrobeny z nejlepších obilovin a jsou ideální pro všechny druhy pečení. Ať už pečete chléb, sušenky nebo dorty, tato mouka vám vždy poskytne nejlepší výsledky. 

A nakonec máme sušené droždí a skořicový cukr od Vitany. Tyto dvě ingredience jsou nezbytné pro mnoho receptů na pečení a přidají kouzlo jakémukoli dezertu.

Vyzkoušejte náš recept na domácí švestkový koláč a užijte si chvíle strávené v kuchyni. Jsme tady pro vás, abychom vám přinesli ty nejlepší produkty a inspiraci pro vaše každodenní vaření a pečení. Tak neváhejte a objevte svět chutných receptů a vysoce kvalitních produktů s námi!

A teď, jak slíbeno, přinášíme vám recept, který využívá některé z těchto skvělých produktů. 

Recept na domácí švestkový koláč

Budete potřebovat:BRAND BOX "Novinky s chutí"
- 300g Babiččiny bio hladké mouky
- 1 balení sušeného droždí od Vitany
- 150g cukru
- 1 lžička skořicového cukru od Vitany
- švestková povidla od Podravky
- 150ml mléka
- 80g másla
- špetka soli

Postup:
1. Smíchejte mouku, droždí, cukr, skořicový cukr a sůl v misce. 
2. Přidejte rozpuštěné máslo a mléko a zpracujte těsto. 
3. Nechte těsto kynout na teplém místě asi hodinu. 
4. Poté rozválejte těsto a rozetřete na něj švestková povidla. 
5. Pečte v předehřáté troubě na 180 stupňů asi 30 minut. 

Vychutnávejte si tento domácí švestkový koláč s rodinou a přáteli.

přidejte na:
Brand Box s.r.o.

05. 01. 2024

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář