BRAND BOX „Léto klepe na vrátka“

Právě jsme pro vás rozbalili a ochutnali nový Brand Box – překvapení plné inspirací a novinek s chutí. Pojďme si tedy představit jednotlivé produkty z boxu plného nových chutí a vůní.

K létu neodmyslitelně patří grilovačky. Podravka uvádí na trh oblíbený Ajvar v novém inovativním typu balení, jehož hlavními přednostmi je přesné dávkování, maximálně hygienické použití, možnost postavení na široké víčko a tím využití celého obsahu. Ajvar je směs pečených paprik a lilků, tradiční pro balkánskou kuchyni, která si získala oblibu i v jiných zemích. Ajvar od Podravky obsahuje kvalitní zeleninu od prověřených farmářů z chorvatskýchBRAND BOX „Léto klepe na vrátka“ oblastí Podraviny a Slavonie, která se zpracovává do tří hodin od sběru. Čerstvost je tak zaručena, podpoří ji i absence éček či dalších přídatných látek i výroba pouze jednou ročně v sezoně. Ajvar si zamilujete nejen při grilování, ale i vaření, hodí se totiž i do zeleninových jídel nebo jako zeleninová příloha.

I Vitana přichází s novinkou v podobě Red Curry pod oblíbenou produktovou řadou Vitana Bistro, která má nyní již pět příchutí a rozšiřuje tak tento sortiment snackingu! Tyto produkty jsou vhodné pro pracující, studenty, cestovatele, singles nebo prostě ty, kteří mají chuť na něco chutného a teplého do žaludku. Příprava pokrmu je jednoduchá a rychlá – stačí zalít horkou vodou a do pěti minut můžete konzumovat.

Být fit můžete v každém věku! Dodejte svému tělu potřebné živiny, minerály a vitamíny. Chléb Vital FitDenBRAND BOX „Léto klepe na vrátka“ vysoký obsah vlákniny, selenu, zinku a je zdrojem bílkovin, vápníku, kyseliny listové a OMEGA-3 mastných kyselin. A navíc skvěle chutná!

Víte, že příběh buchtiček s krémem se začíná psát již za Rakouska-Uherska? Rozšířily se po mnoha evropských zemích v různých variantách. Penam nyní přichází s novinkou ve variantě 2v1. Buchtičky s krémem naruby si bez dlouhých příprav můžete užít prakticky kdekoliv. A jak to, že naruby? Lahodný a vláčný pudinkový krém najdete totiž uvnitř každé z devíti buchtiček v balení, které jsou do zlatova upečeny a připraveny ke snězení.

A u mlsání ještě zůstaneme. Každé sousto obalené lahodnou mléčnou čokoládou přináší dokonalou, kontrastní směsBRAND BOX „Léto klepe na vrátka“ táhlého karamelu a křupavých sušenek se špetkou soli. Tyčinky TWIX přináší radost hned dvakrát. Ochutnejte novinku TWIX Salted Caramel a přesvědčte se sami!

Kdo říká, že si při dietě nemůžete mlsnout? Dejte si Crispy kuličky v bílé čokoládě od KetoDiet! Křupavé low carb sójové kuličky v záplavě bílé čokolády jsou bez zbytečných cukrů, bez palmového oleje a umělých konzervantů. Jemně sladká bílá čokoláda se rozplyne na jazyku a kuličky uvnitř vás potěší každým křupnutím.

Vyzkoušejte oblíbené sýrové medvídky nyní také v pečené podobě! Užijte si lehkou a křupavou bramborovou svačinku ve BRAND BOX „Léto klepe na vrátka“ tvaru medvídků přímo z pece, a to ve dvou příchutích – mořská sůl a sýr! Medvídci PomBär Oven Minis jsou pečení, nesmažení, s vysokým obsahem vlákniny a vyrobeni z brambor. My jsme mohli vyzkoušet příchuť mořská sůl a medvídci nám chutnali!

Hledáte ideální snack pro křupání bez výčitek? Ochutnejte Bohemia POP CHIPS! Křupavé potěšení, skvělá chuť a o 50% méně tuku oproti klasickým chipsům! POPované, NEsmažené. Speciální způsob přípravy tlakem a teplem, bez smažení. Pochutnejte si na odlehčené variantě slaných snacků s delikátní chutí zakysané smetany s cibulkou a nižším obsahem tuku ve srovnání s klasickým chipsem!

Na závěr jsme si tentokrát nechali nápoje. Novinka od Kofoly zaujme již svým obalem a tuto novinku jsme mohliBRAND BOX „Léto klepe na vrátka“ ochutnat rovnou ve dvou příchutích – Targa Florio TONICA ORIGINALE a ROSA. Tyto toniky vznikly na počest hrdinů sicilských závodů Targa Florio. Jde o sycený nealkoholický nápoj s obsahem přírodního chininu, který vyvažuje třtinový cukr. Varianta ORIGINALE obsahuje jedinečnou kombinaci mořské soli a extraktu z vavřínu vznešeného ze Sicílie. Varianta ROSA kombinuje sicilskou mořskou sůl s květem růže stolisté, která je ihned rozpoznatelná svou jemnou vůní. Kdo má rád výraznou chuť chininu, tak si zajisté s těmito nápoji přijde na své.

přidejte na:
BB

19. 06. 2023

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Kéž by už zase léto klepalo na vrátka. Zimu nesnáším. To strojení, nedá se být dlouho venku, žádné koupání v bazénu, to není nic pro mě. Od jara jezdíme hodně na kole, chodíme běhat a celkově sportujeme, tak už mi to chybí. Taky bych jela někam pod stan. Vloni jsme si kempování vytunili plynovým vařičem, který jsem objednala z https://www.naturehikecz.cz/ , takže jsem na dovolené už i vařila, abychom ušetřili peníze :-) .

Týna Ryglová 09. 12. 2023, 06:05