Ajax-loader
Další recept ›

Topinky opečené nasucho

Topinky opečené nasucho
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 10min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Čistý suchý plech necháme dobře nahřát v troubě. Vložíme na něho připravené krajíce chleba a v horké troubě opečeme po obou stranách dozlatova.

Topinky můžeme připravovat i na teflonové pánvi nebo nejjednodušeji v elektrickém topinkovači.

Bulb Tip k receptu

Vhodná příloha k polévkám, pokrmům z grilovaného masa a k salátům. Vhodné i k přípravě obložených chlebů jako předkrm, svačinka či snídaně.

Fotogalerie

Martina Třetinová

05. 04. 2009, Recept navštíven: 2789x

logofashion
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Topinky opečené nasucho

Topinky opečené nasucho

Čistý suchý plech necháme dobře nahřát v troubě. Vložíme na něho připravené krajíce chleba a v horké troubě...

Topinky opečené na tuku

Topinky opečené na tuku

Topinky opečené na tuku můžeme připravovat dvojím způsobem: Plátky chleba po obou stranách pokapeme roz...

Zobrazit všechny podobné recepty k Topinky opečené nasucho Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Děláme a máme moc rádi, i když zdravé to moc teda asi není :)

13. 10. 2012, 17:51

Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výsledek byl lepší, když jsem je postříkala olejem ve spreji.
Přidané ingredience: olej ve spreji

11. 11. 2012, 13:32

Přidat komentář
Ajaja
Tak já topinky nasucho dělám tak, že je dávám do toustovače - klidně i čerstvý chleba, je jako příloha mnohem chutnější, a to i když ho pak používám klasicky (např. namazat máslem s ředkvičkami...).

Ajaja 29. 12. 2009, 16:30

Facebook komentáře