Úžasné vánoční dárky

Vánoce se blíží a my vám přinášíme pár tipů na dárečky pro vaše nejbližší. Možná už máte nakoupeno, ale drobným dárkem navíc nic nezkazíte a uděláte radost nejen dětem, ale i partnerovi nebo blízkému. Osobně často přemýšlím, co bych kromě většího dárku, svým drahým koupila. Chtělo by to něco neobyčejného, možná vtipného a hlavně ne drahého. Možná, že vás inspiruje pár našich triků, které jsme pro vás připravili a které rozhodně nechají vaši peněženku naživu.

 

Dárky pro děti

Mnoho rodičů trápí, jak jejich dítka nikdy nedojí své jídlo a vymýšlejí různé triky, aby do svých ratolestí dostali ještě pár soust navíc. Rozhodně by jim to šlo s vtipným talířem s obličejem. Tento keramický talíř FOOD FACE™ dokáže udělat z jídla zábavu. Je jen na vás, jak obličej nazdobíte jídlem a jak nápadití budete. Pro začátek se můžete nechat inspirovat několika nápady z návodu. Nejen, že se vaše dítko nebude u jídla nudit, ale navíc v něm budete rozvíjet fantazii a kreativní myšlení.

59075_mediumKdyž váš dětský servis obohatíte i o zábavné příbory, uvidíte, že z jídla opravdu nic nezbude. Nabízíme několik nápadů na dětské příborové sady. Je-li váš potomek uchvácen dinosaury, pak jistě oceníte náš tip DINNERSAURS™. Tento příbor je navržen správně tak, aby byl uchopitelný i do té nejmenší ručky. Je klinicky testován, takže je bezpečný po všech stránkách.

Děti, které ještě příbor používat nemohou a stačí jim pouze lžička, nadchnete superhrdinskou lžičkou, která z nesolené dušené zeleniny udělá superjídlo dodávající tělu zvláštní sílu a schopnosti. Perličkou na této lžíci je, že má pohyblivé ruce a nohy, tak by mohla při nesprávném používání svému majiteli utéct.

Pro malé letce a letušky máme leteckou vidličku.  Když jsme byli malí, naše maminky nás také krmily způsobem letícího letadla přistávajícího rovnou do pusinky. Dnešní mámy mohou k tomu triku použít skutečné letadýlko s vidličkou!

59071_mediumPro starší děti, které se trápí tím, že neumí uchopit do ruky jídelní hůlky pro konzumaci asijských jídel, máme skvělého pomocníka do začátku.  Děti se často zlobí, že jim hůlky utíkají a že se to snad nikdy nenaučí. Potěšte je dětskými jídelními hůlkami s veselým designem. Jsou velmi jednoduché na používání, měkké, omyvatelné a zdravotně nezávadné. Silikonová nástavba je vhodná i do myčky. Děti potěší, že budou moci jíst s rodiči nebo kamarády čínu a používat tak tradiční jídelní hůlky.

Těmito dárky můžete potěšit nejen vlastní děti, ale i každou nastávající maminku nebo tatínka.

 

Solíme a pepříme

 

59070_mediumMáte ve svém okolí někoho, kdo by si zasloužil malou pozornost na Vánoce nebo byste ho chtěli jen tak potěšit? Malým dárkem můžete rozesmát a také potěšit. Úžasné dárky nabízejí nepřeberné množství nápaditých slánek a pepřenek. Je váš přítel nebo manžel počítačový maniak? Obdarujte jej klávesovými kuchyňskými nádobkami na sůl a pepř. Jsou řešeny vkusně v černobílé barvě a hodí se nejen do domácnosti milovníka virtuálního světa. Je-li někdo blízký chemik nebo laborant, můžete mu věnovat chemickou slánku a pepřenku. Pro milovníky přírody a vkusu se hodí dárek v podobě dvou malých oblázků, kamenné slánky a pepřenky.  Pro génia nebo naopak brouka pytlíka, nabízíme vtipnou recesi ve tvaru mozku. Opepřit či osolit si můžete buď pravou nebo levou hemisférou, mozkové solničky či pepřenky. Takto bychom mohli pokračovat i dále, ale více najdete na avízovaných stránkách úžasných dárků.

 

Tip redakce

 

Naši redakci nadchnul batoh na piknik pro 4 osoby! V izolovaném hlavním prostoru vydrží nachystané jídlo čerstvé a postranní kapsy udrží teplotu nápojů. V přední kapse je přichyceno nádobí a příbory a ještě vám zbydou kapsy na drobnosti. Součástí výbavy je i vývrtka a skleničky. No prostě a jednoduše pro milovníky pikniků a nenapravitelné romantiky je to úžasný dárek!

 

Fotogalerie

59078_small

 

 

 


 

přidejte na:
Úžasné dárky

01. 12. 2011

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář