BRAND BOX „Léto v plném proudu“

Léto je období, kdy si všichni rádi dopřejeme osvěžující pochoutky, ať už jsou to mražené dezerty, lehké saláty nebo chutné nápoje. A právě pro milovníky letních chutí přichází Brand Box s novou kolekcí "Léto v plném proudu", která je plná lahodných překvapení.

 

BRAND BOX „Léto v plném proudu“ Prvním produktem, který nás upoutal, byly novinky od Mattoni. Mattoni THAI, tento nápoj je synonymem léta - osvěžující a pikantní zároveň, spojení limety a chilli je naprosto unikátní. Mattoni ESENCE s příchutí jablko a máta dodá potřebné minerály a je nově dostupná ve formátu 1,5 l PET.

 

Tekutý bujón Vitana, tento bujón je dokonalým základem pro lehké letní polévky nebo omáčky. Jeho plná a bohatá chuť dodá vašim pokrmům tu správnou hloubku a jedinečnost.

 

Pokud jde o kečup, který je nezbytným doplňkem k letnímu grilování, s kečupem od Podravky rozhodně nesáhnete vedle. Vyvážená sladkost a pikantnost z něj dělají perfektní doplněk k vašim grilovaným specialitám. Dostupný je ve variantách jemný, pikant, jalapeño.

 

BRAND BOX „Léto v plném proudu“ Dijonská hořčice, další novinka v kolekci, která byla pro nás skvělým objevem. Příjemně ostrá s jemným nádechem hořkosti, tato hořčice je skvělou volbou pro marinády nebo jako doplněk k grilovanému masu.

 

Pro milovníky zdravého životního stylu má Brand Box v nabídce také proteinový krém v kapsičce od značky KetoDiet. Tento krém je bohatý na bílkoviny a obsahuje minimum cukrů. Je skvělou volbou pro rychlé občerstvení během dne nebo jako doplněk k vaší zdravé snídani.

 

Další novinkou, kterou jsme měli možnost vyzkoušet, byla ovocná tyčinka RAW ENERGY. Tyčinky jsou plné kešu a ovoce s jemným nádechem manga. Ideální pro rychlé svačiny během letních výletů nebo jako energický start do nového dne.

 

BRAND BOX „Léto v plném proudu“

A co by to bylo za léto bez osvěžujícího piva? Novinka Staropramen 10 je tím pravým pro milovníky tradičních českých piv. Svěží a vyvážené, s jemným chmelovým aroma, je toto pivo skvělým doplňkem k letnímu grilování nebo relaxaci na zahradě. Pokud preferujete nealko verzi, doporučujeme novinku COOL tmavá švestka.

 

Křupavé TWISTKY s příchutí karamelizované cibule. Tyto twistky byly skutečným překvapením. Sladko-pikantní kombinace chutí byla naprosto dokonalá a twistky byly tak křupavé, že jsme je nemohli přestat jíst.

 

Trvanlivé tyčinky HAVLÍK jsou dlouholetá klasika, balíme je s sebou vždy na výlety a proto nás v letním Brand boxu velmi potěšily.

BRAND BOX „Léto v plném proudu“

Babiččina volba je moukou, která by neměla chybět v žádné kuchyni. Je to skvělý produkt pro každého, kdo má rád domácí pečení a hledá kvalitní a spolehlivé suroviny. Tato mouka určitě splní vaše očekávání. Takže pokud hledáte mouku, která vám pomůže vytvořit dokonalé pečivo, Babiččina volba je tím pravým výběrem.

přidejte na:
Brand Box s.r.o.

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář