Shirataki rýže s krůtími prsy a zeleninou podle Cambridge Weight Plan

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
15min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

1108 kalorií
0.0g cukrů
4.0g tuků
85.0g bílkovin


Příprava

Krůtí prsa očistíme a nakrájíme na kousky. Vložíme na pánev a přidáme vybrané koření. Jakmile se maso zatáhne, přidáme zeleninu a společně dusíme do měkka přibližně 7 minut. Slijeme nálev z konjakové rýže a rýži propláchneme pod tekoucí vodou. Po promytí ji necháme minutu prohřát ve vroucí vodě. Rýži přimícháme do masové směsi se zeleninou a necháme pod pokličkou chvíli odpočinout, aby se chutě propojily.

Tip k receptu

Celých 65-80 % hmotnosti syrové rýže představují sacharidy ve formě škrobu. Pokud máte rýži rádi, ale vyhýbáte se jí právě z tohoto důvodu, vyzkoušejte recept Lukáše Vrány, výživového poradce a školitele programu CWP.

přidejte na:

26. 10. 2020

Další recepty


Přidat recenzi