Tuňáková vejce

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

35min
Čas vaření
10min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

740 kalorií
1.0g cukrů
64.0g tuků
36.0g bílkovin


Příprava

Vejce uvaříme 10 minut natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout. Poté rozkrojíme a vyjmeme žloutky. Změklé máslo vyšleháme v misce do pěny, přidáme prolisované žloutky, tuňáka, pepř a promícháme. Vzniklou pěnou naplníme vejce a ozdobíme petrželkou.

Tip k receptu

Podáváme s čerstvým pečivem.

přidejte na:
Evík

19. 02. 2013

Podobné recepty

Mohlo by vás zajímat


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
U nás děláme něco podobného na oslavy, ale dáváme tam i jarní cibulku
Přidané ingredience: jarní cibulka
slavuska 04. 03. 2013, 00:34
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
s cibulkou je vyborne
katka16031 21. 02. 2016, 13:51
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborné na studenu misu
palino 18. 10. 2019, 20:32
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre na studenu misu
Svetlana 24. 10. 2019, 22:13