Chybějící obrázek

Vepřové řízky v kari omáčce s pomeranči

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
30min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

172 kalorií
0.0g cukrů
17.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Řízky naklepeme, osolíme a malinko posypeme kari. V oleji po obou stranách opečeme, olej slijeme, do pánve dáme 2/3 másla, mouku a trochu kari. Osmahneme a zalijeme smetanou. Krátce za občasného míchání povaříme. Pomeranče oloupeme a rozebereme je na dílky, ty na zbytku másla prohřejeme. Omáčku podle chuti dosolíme. Maso upravíme na talíř, posypeme sekánými mandlemi a obložíme teplými plátky pomeranče. Podáváme s dušenou rýží.

přidejte na:
Jiřulka

01. 02. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborné jedlo
palino 01. 10. 2016, 19:20
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo lahodná omáčka, maso tiež chutí vyborne
hanka 28. 07. 2017, 23:29