Chybějící obrázek

Telecí plátky na víně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

1648 kalorií
23.0g cukrů
32.0g tuků
95.0g bílkovin


Příprava

Cibuľu nadrobno posekáme, cesnak prelisujeme a na 2 PL horúceho oleja krátko opečieme. Pridáme odkvapkanú fazuľu, očistené umyté rajčiaky a 10 min dusíme. Zalejeme vývarom a dusíme ďalších 10 min. Dochutíme soľou, korením a paprikou. Odložíme, udržujeme teple.
Mäso umyjeme, osušíme, zľahka naklepeme a na zvyšku oleja postupne opečieme z oboch strán do mäkka. Osolíme, okoreníme. Plátky vyberieme. Výpek zalejeme vínom, citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme a zjemníme maslom.

Tip k receptu

Podávame s ryžou, obložené fazuľou, rajčiakmi, poliate omáčkou a ozdobené citrónom a šalviou.

přidejte na:
Jozef

16. 02. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi chutné
hanka 11. 09. 2016, 19:57