Chybějící obrázek

Tatarák z lososa

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

2h 0min
Čas vaření
0min

Celkový čas

2h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1120 kalorií
0.0g cukrů
81.0g tuků
125.0g bílkovin


Příprava

Čerstvou rybu omyjeme, řádně nasolíme - solí opravdu nešetříme. Opepříme, zakapeme citrónvou šťávou a olejem. Zabalíme do alobalu nebo necháme přikrytý v nádobě a dáme dochaldu, iedálně na 2 dny. V průběhu můžeme ještě dosolovat. Losos se téměř rozloží, není tedy třeba předem ho nijak škrábat. Jednotlivé porce pak naškrábeme každému zvlášť nebo podáváme takto v celku.

přidejte na:
Zuzana Mellenová

15. 04. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
celkom chutný tatarák
katka16031 29. 03. 2016, 14:52
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chuťovo vyborný
hanka 04. 05. 2016, 12:33
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
tatrak z lososa budem robiť , je vyborný
majka 07. 09. 2016, 11:39
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
lososový tatarák je zdravý a chuťovo jedinečný
Svetlana 25. 10. 2016, 22:11
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutna varianta tataraku
palino 22. 10. 2019, 21:53