Srnčí játra

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
20min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

1596 kalorií
0.0g cukrů
45.0g tuků
130.0g bílkovin


Příprava

Pečeň opláchneme, odblaníme a ponoríme na 60 minut do mlieka. Potom ju vyberieme, opláchneme, pokrájame na plátky, prešpikujeme slaninou a potrieme cesnakom. Dáme ju dusiť na do ružova opraženú cibuľku. Mäkkú pečeň vyberieme, šťavu zahustíme troškou múky, podľa chuti pridáme víno, posolíme a necháme zovrieť. Pečeň vložíme naspäť do omáčky a ihneď podávame.

Tip k receptu

Ako prílohu podávame ryžu, zemiaky alebo chlieb.
Rovnako môžeme pripraviť pečeň zajačiu, danielu alebo z čiernej zveri.

přidejte na:
Jozef

22. 11. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
len zohnat srncie jatra
palino 11. 11. 2015, 11:39
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
recept super
dušanka 18. 08. 2016, 22:41
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobré, chutné
Svetlana 05. 12. 2019, 22:40