Škeble s chorizem a bílými fazolemi

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
20min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

1508 kalorií
0.0g cukrů
21.0g tuků
102.0g bílkovin


Příprava

Klobásu nakrájíme na kolečka. Cibuli a česnek nakrájíme na jemno. Polovinu petrželky nakrájíme na jemno, druhou polovinu jen na hrubo. Klobásu smažíme nasucho v pánvi dokřupava. Poté přidáme cibuli a smažíme 5 minut. Poté přidáme i česnek a najemno nasekanou petrželku a ještě minutu smažíme. Poté vmícháme vývar a rajčata v konzervě. Přivedeme k varu, poté teplotu snížíme a přidáme fazole a vinný ocet. Povaříme 10 minut. Přidáme mušle a dusíme 4 minuty – občas pánví zatřepeme, aby se mušle otevřely. Podáváme s čerstvým pečivem posypané zbylou petrželkou.

Tip k receptu

Můžeme použít jakoukoliv jinou pikantní klobásu, nejlépe paprikovou.

přidejte na:
sonizna

11. 08. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Může to být dobré, ale asi bych doma neuspěla.
heladon 15. 08. 2015, 10:14
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
može byt dobre
Svetlana 09. 10. 2015, 20:54
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
určite tento recept vyskúšam
palino 10. 10. 2019, 10:23