Rybí boršč

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
35min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

456 kalorií
0.0g cukrů
7.0g tuků
96.0g bílkovin


Příprava

Rybu nakrájíme na kousky a marinujeme v citrónové šťávě se solí.Cibuli orestujeme na oleji,přidáme rajský protlak a ještě chviličku podusíme.Přidáme rybu,nakrájené okurky,rajčata,houby, a bobkový list,.Zalijeme vařícím vývarem a povaříme 15 minut.Dochutíme a stáhneme z ohně. Každou porci na talíři sypeme petrželkou,koprem a doplníme plátkem citronu.

Tip k receptu

Rajčata můžeme nahradit bramborami a několika lžícemi kyselého zelí.

přidejte na:
karkolka

12. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Prima recept. Poslední dobou dávám většinou místo klasického protlaku celá rajčata z konzervy. Pokud se nepletu jsou importovány z Itálie.
Přidané ingredience: místo protlaku celá rajčata z konzervy
maruskaji 07. 02. 2013, 22:55
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný rybí boršč, obľúbili sme si ho
katka16031 11. 01. 2017, 11:45
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý chutný rybí boršč
majka 13. 06. 2017, 14:24