Pangasius na pórku a česneku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
15min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

204 kalorií
0.0g cukrů
14.0g tuků
4.0g bílkovin


Příprava

Plátky pangasia omyjeme pod tekoucí studenou vodou, osušíme, opepříme a osolíme dle chuti. Dáme smažit na rozpálený olej, smažíme z obou stran 10 minut na mírném plameni. Přidáme na kolečka nakrájený pórek, na plátky nakrájený česnek a smažíme ještě 5 minut.

přidejte na:
Milena

18. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Osvědčená klasika, kterou jsem ráda dělávala než jsem v tv viděla v jakých podmínkách Pangase chovají. Od té doby jsem jej připravovala jen málokdy.
Přidané ingredience: špetku koření na ryby
maruskaji 20. 02. 2013, 20:03
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
receptj e celkom chutný
palino 07. 12. 2016, 23:01
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pangasia robim malo, ale je to celkom dobrý recept
majka 26. 01. 2017, 20:55
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pangasius chutný
katka16031 24. 12. 2018, 23:23