Panganius na grilu se sýrovou omáčkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

504 kalorií
0.0g cukrů
42.0g tuků
30.0g bílkovin


Příprava

Plátky rybího filé posolíme, pokmínujeme a ugrilujeme či opečeme na pánvi.

Do mléka rozmělníme tavený sýr, nastrouháme Nivu a přivedeme k varu. Když se sýr řádně rozvaří, zahustíme hotovou bílou jíškou, případně dosolíme, ale to záleží na množství Nivy, která je slaná dost.

Tip k receptu

V létě jsou do omáčky k nezaplacení čerstvé bylinky, které jí dodají pokaždé jinou chuť. V zimě lze nakombinovat i sušené dle chuti, ale opatrně.

přidejte na:
Roxana

02. 03. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pangasia nemusim, ale moze to byt celkom dobre
dušanka 10. 11. 2016, 22:17
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
raz sa to dá vyskúšať
majka 30. 12. 2016, 18:56
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
mne sa celkom tento recept pozdáva
Svetlana 06. 01. 2017, 22:13
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pangasia by som vymenila za inu rybu, ale inač može to byt dobré
katka16031 28. 03. 2017, 21:35