Lehké kuře se sezamovými semínky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 30min
Čas vaření
40min

Celkový čas

2h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

684 kalorií
0.0g cukrů
7.0g tuků
137.0g bílkovin


Příprava

Kuřecí plátky, kousky či nudličky necháme cca hodinu marinovat v chladu v marinádě ze sojové omáčky, olivového oleje a vody. Mezitím si připravíme zeleninu: pórek, papriku nakrájíme na tenké nudličky. Maso zprudka opečeme na pánvi, přidáme zeleninu, okořeníme zázvorem, přisolíme, zakápneme vínem, přikryjeme pokličkou a necháme pracovat asi 5-10 minut. Zatím rozehřejeme troubu na sezamová semínka, která orestujeme – promícháváme a obracíme, aby byla ze všech stran.
Masovou směs zahustíme trochou solamylu rozpuštěném ve vodě, krátce povaříme, vsypeme semínka a můžeme podávat.

přidejte na:
Zuzana Mellenová

16. 06. 2009

Další recepty

Mohlo by vás zajímat


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chuťovo vyborne kura
katka16031 26. 08. 2016, 21:20
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
kura so sezamom má vybornúchuť
hanka 06. 11. 2016, 21:01
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept je chuťovo velmi dobrý
Svetlana 07. 12. 2016, 23:11
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jedlo takto pripravené chutí výborne
majka 11. 07. 2017, 21:49
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi chutné
palino 30. 11. 2018, 21:20