Krůtí maso na víně s červenými fazolkami

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1dní 0h 30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1dní 1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

60 kalorií
0.0g cukrů
6.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Krůtí prsa omyjeme a nakrájíme. Naložíme do červeného vína, nasekané nati koriandru a bazalky a necháme do druhého dne uležet.

Pak maso vyndáme a osmahneme na olivovém oleji. Přidáme zbytek koření a fazolky s loupanými rajčaty. Chvíli restujeme a pak podlijeme vývarem. Dusíme dokud se voda nevyvaří a pokrm nezhoustne. Podáváme s pečivem.

Tip k receptu

Do směsi můžeme přidat dle chuti i kapii, pórek apod.

přidejte na:
Vera

17. 05. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi chutné kruti maso,podavam so zemiakovou kašou
katka16031 31. 10. 2016, 22:43
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
receptje celkom jednoduchý ale velmi chtný
palino 04. 12. 2016, 21:22
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
maso s červenými fazuľkami velmi dobré
dušanka 16. 12. 2016, 20:37
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept chutí fantasticky dobre
Svetlana 05. 03. 2017, 15:03