Krkovička na černém pivu s kysaným zelím a bramborovými špalíčky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

2h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

16 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Krkovičku omyjeme, osušíme a posolíme. Přidáme pepř a zalijeme černým pivem. Necháme marinovat cca 90 minut. Na pánvi pak rozehřejeme trošku olivového oleje a zprudka krkovičku osmahneme po obou stranách, přidáme na plátky nařezaný česnek. Pečeme. Po chvilce zalijeme zbytkem piva přisypeme cibulku (nemáte-li sušenou kořenící směs cibulky - nejlepší je restovaná varianta - osmahněte si ji s troškou hladké mouky sami). Dusíme 4 minuty. Díky cibulce nemusíte zahušťovat. podáváme s kysaným zelím a bramborovými špalíčky (viz související recept)

přidejte na:
Tatiana

16. 11. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vynikajuce s pivom
katka16031 11. 11. 2015, 11:46
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutná krkovička
majka 22. 04. 2016, 11:51
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
krkovička so všetkým vynikajúca
palino 24. 03. 2018, 21:23
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
krkovička na pive perfektná
Svetlana 22. 02. 2020, 21:07