Jehněčí maso s citrónem a tymiánem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
15min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

30 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Jehněčí kotlety rozdělíme na jednotlivé porce podle kostí. Potřeme je citrónovou šťávou a kůrou, tymiánem a prolisovaným česnekem. Necháme 15 minut marinovat.
Řecký jogurt promícháme s citrónovou šťávou a tymiánem.
Jehněčí kotlety vyjmeme z marinády, potřeme je jogurtovou směsí a grilujeme asi 15 minut.

Tip k receptu

Podáváme s humusem, pita chlebem a čerstvým salátem.

přidejte na:
sonizna

22. 09. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
naozaj dobre
katka16031 22. 09. 2015, 16:27
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobre
Svetlana 23. 09. 2015, 22:07
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborná jahňacina
majka 14. 10. 2015, 12:47
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
super dobrý recept
hanka 03. 04. 2016, 18:22
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chuti vynikajuco
palino 01. 05. 2016, 19:41