Hrníčková smetanová bublanina

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

40min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

2940 kalorií
0.0g cukrů
63.0g tuků
62.0g bílkovin


Příprava

Očištěné ovoce buď vypeckujeme (např. třešně), nebo nakrájíme na menší kousky (např. jahody) a dáme stranou. Ostatní suroviny smícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech (případně jen vyložíme pečícím papírem). Pak těsto poklademe ovocem a dáme na 4O minut péci do trouby vyhřáté na 180°C. Pečeme do zlatova. Hotovou bublaninu pocukrujeme, naporcujeme a podáváme.

Tip k receptu

Bublaninu můžeme ozdobit také politím (cik-cak) čokoládovým sirupem a ozdobit kouskem meduňky a podávat s kopečkem šlehačky.

přidejte na:
Ajaja

12. 04. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept vyskúšaný s 2 hrnčekami muky, dobrý
majka 05. 02. 2018, 21:47
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá bublanina
Svetlana 14. 05. 2018, 21:09
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý koláčik, nenáročný
palino 01. 08. 2018, 21:40