Hovězí roláda Schwarz

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
55min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

120 kalorií
0.0g cukrů
1.0g tuků
11.0g bílkovin


Příprava

Plátek hovězího masa dobře rozklepeme, mírně osolíme a opepříme. Polovinu plátku potřeme hořčicí a na natřenou část rozložíme šunku, rozkrojenou okurku a sýr. Hovězí roládu pevně stočíme a zpevníme nití. V tlakovém hrnci rozpustíme máslo a roládu na něm opečeme ze všech stran. Podlijeme vodou, hrnec uzavřeme a roládu dusíme 30 - 40 minut. Měkkou hovězí roládu vyjmeme a zahustíme vývar z rolády. V nezbytném množství studené vody rozmícháme mouku a vlijeme do vývaru. Přidáme bujón, dosolíme a provaříme. Z rolády odstraníme nit a nakrájíme jí na plátky. Omáčku zjemníme smetanou a můžeme podávat.
Hovězí roládu Schwarz podáváme s houskovým knedlíkem.

přidejte na:
JanaB

02. 04. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vynikajuca rolada a dobre ingrediencie
katka16031 09. 04. 2016, 20:30
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo velmi dobrá jovädzia roláda
Svetlana 19. 06. 2017, 11:52