"Hadí" maso

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

36 kalorií
0.0g cukrů
1.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Na rozehřátém oleji smažíme na kousky nakrájená kuřecí prsa, dokud nezačnou zlatavět. Přidáme na kousky nakrájený pórek a na drobné nudličky nakrájenou mrkev a přiklopíme pokličkou, aby se nám pórek podusil. Když pórek změkne, ale mrkev není ještě úplně rozvařená přidáme sojovou omáčku a můžeme podávat.

Tip k receptu

Nejlépe se dělá v pánvi Wok.

Upřímně, nikdy jsem nepochopila, proč tenhle pokrm babička nazývala "hadí maso", ale jako malému dítěti mi to přišlo hrozně bezva a bylo to mé nejoblíbenější jídlo. Klidně ke konci přidejte i Worcester.

přidejte na:
Peta S

31. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyzera to zaujímavo, vyskúšam
palino 09. 01. 2017, 11:47
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jednoduchý recept, chutný
katka16031 10. 06. 2018, 22:42