Gazdovské zemiaky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
40min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

1256 kalorií
0.0g cukrů
65.0g tuků
42.0g bílkovin


Příprava

Oloupeme si brambory a nakrájíme je na plátky. Dáme do osolené vody vařit cca na 15 minut. Mezitím si na pánvičce rozpustíme sádlo a osmahneme na něm dozlatova nadrobno nakrájenou cibulku. Když cibulka začíná zlátnout, přidáme i pokrájenou anglickou a ještě chvíli opékáme. Do zapékací mísy dáme plátky brambor, a vsypeme obsah pánve. Pořádně promícháme. Pak si smícháme brynzu s mlékem a rovnoměrně tímto zalijeme obsah pekáčku. Dáme do trouby péct na 200°C na cca 25 minut.

přidejte na:
slavuska

04. 03. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
robim taketo zemiaky , chutne su
dušanka 24. 02. 2016, 11:53
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Velmi chutne.
Sniper 02. 07. 2016, 03:48