Divoký králík z francouzskou omáčkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

128 kalorií
1.0g cukrů
1.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Očisteného divého králika oplachneme, pokrájame na porcie, prešpikujeme slaninou, pridáme zrnka čierneho a nového korenia, bobkový list a na masle upečieme domäkka. Občas podlievame vodou.
Potom pripravíme omáčku: rozotrieme alebo prelisujeme 8 strúčikov cesnaku na kašičku, pridáme 3 žĺtky, štipku soli, troška mletého čierneho korenia a za stáleho miešania prikvapkávame olej, kým nezískame omáčku, hustú ako majonéza(môžeme použiť elektrický šľahač). Pridáme trochu vlažnej vody asi 2-3 lyžice a dôkladne rozmiešame. Podľa chuti pridáme citrónovú šťavu.

Tip k receptu

Upečeného králika podávame poliateho omáčkou, s bielym pečivom a dusenými jablkami.

přidejte na:
Jozef

22. 11. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný recept
palino 11. 11. 2015, 11:38