Chlebík opékaný na italský způsob

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

552 kalorií
0.0g cukrů
62.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Plátky sendviča opečieme z jednej strany na rozpálenom oleji do zlata. Potom ich uložíme do zapekacej misy vymastenej maslom opečenou stranou nahor. Na každý kúsok položíme plátok syra rovnakej veľkosti ako sendvič, jednú sardinku a dve kolieska olúpaných rajčiakov. Okoreníme mletým čiernym korením a zapekáme v horúcej rúre.

Tip k receptu

Toto ľahké predjedlo zapijeme pivom.

přidejte na:
Jozef

04. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chlebík perfektný a rychlo urobený
majka 17. 02. 2017, 21:27
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
prima chutne chlebiky
Svetlana 23. 02. 2018, 22:24
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jednoduché chutné chlebiky, rýchlo urobené
katka16031 09. 11. 2019, 20:38