Burizonové hrudky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
0min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

336 kalorií
23.0g cukrů
3.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Tuk rozpustíme s čokoládou (nejbezpečněji ve vodní lázni) nebo při mírné teplotě, přidáme Malcao a vmícháme sáček burizonů. Necháme lehce ztuhnout, aby čokoláda příliš netekla a lžičkou tvoříme na pečicí papír hrudky. Necháme zatuhnout, odloupneme a dáme do košíčků.

Tip k receptu

Čokoláda může být i hořká, někdo dává burizony ochucené - sladké. U nás se ujal tento recept, navíc jsem ho "vylepšila" tím, že hrudky dělám na dortové oplatky, které jsou pak od té čokolády moc dobré.

přidejte na:
Roxana

20. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Roxana
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Nedávno jsem dostala recept obměny - přidat skořici, místo části Malcaa. Bylo to dobré, ale mám pocit (nebo zvyk), že toto je lepší varianta.
Přidané ingredience: skořice
Roxana 29. 06. 2013, 09:36
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
burizonove hrudky su velmi oblubene u detí
katka16031 22. 02. 2017, 21:04
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept poznám, je dobrý
Svetlana 18. 09. 2017, 12:49