Amur na rajčatech a bílém víně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

276 kalorií
0.0g cukrů
25.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Rybu nakrájíme na podkovy, lehce osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme krátce odležet.
Cibuli nakrájíme na čtvrtkolečka a lehce opečeme na rozehřátém másle. Připravenou cibuli dáme na dno zapékací misky, na ni dáme nakrájená rajčata, porce ryby, česnek, nasekaný na plátky, koření a vše jemně posypeme sladkou paprikou. Nakonec rybu podlijeme vínem a dáme péci do trouby, rozehřáté na 220 stupňů. Pečeme asi 30 minut dozlatova.

Tip k receptu

Podáváme s různě upravenými brambory. Takto lze připravit i kapra.

přidejte na:
Angel 666

31. 05. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
je to skveý recept
majka 24. 09. 2016, 19:33
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Kombinace rajčete a ryby mě neoslovila, ale sto lidí sto chutí.
Petr Slavík 26. 10. 2016, 19:50
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to neskutočne dobré jedenie
palino 12. 09. 2019, 15:04
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo dobré urobené
dušanka 09. 11. 2019, 19:56
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to zaujímavý recept
katka16031 28. 11. 2019, 17:38