Makrela s citronovou omáčkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1488 kalorií
2.0g cukrů
125.0g tuků
12.0g bílkovin


Příprava

Makrely očistíme a vykucháme, poté je osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Dáme je na tukem vymazavý alobal a pečeme asi 15 minut v troubě.
Omáčku připravíme z rozehřátého másla, do něhož vmícháme citronovou šťávu, nasekanou petrželku a trochu soli. Podle svojí chuti.
Makrely na talíři omáčkou přelijeme.

přidejte na:
Evík

18. 09. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborná makrela aj omáčka
Svetlana 16. 06. 2016, 11:51