Kaviár z baklažánů

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

104 kalorií
1.0g cukrů
9.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Do měkka upečené baklažány jemně posekáme nebo nastrouháme s cibulkou, vmícháme olej, šťávu, sůl, pepř, ozdobíme rajčetem a posypeme petrželkou.

přidejte na:
Kateřina Růžičková

04. 06. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jednoduché a chutné
katka16031 13. 11. 2019, 12:41
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kaviar ma zaujímavu chuť
majka 30. 05. 2020, 02:18