Abychom vám mohli poskytovat služby sociálních sítí, používáme na tomto webu soubory cookie. Soubory cookie slouží k osobnímu přizpůsobení obsahu, poskytování reklam na míru. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie.
Ajax-loader
Zakysaná smetana

Zakysaná smetana

Přidat na Pinterest
Vyrábí se z čerstvé smetany. Obsahuje od 11-15% tuku, v prodeji je i extra light, která obsahuje 8% tuku a celkově je lehčí a zdravější. Využijeme ji ve studené i teplé kuchyni. Přidáváme ji při pečení některých moučníků, skvělá je jako přísada do polévek, využijeme ji při zapékání.

Fotogalerie

Houbovo-cizrnový krém

Houbovo-cizrnový krém

Cizrnu si uvaříme den předem nebo použijeme cizrnu konzervovanou. Houby použijeme sušené. Šalotku nakrájíme...

Salát z červené řepy s křenem

Salát z červené řepy s křenem

Červenou řepu omyjeme a uvaříme do měkka. Necháme vychladnout. Pak ji oloupeme a nastrouháme na hrubém stru...

Rychlý ovocný koláč s tvahorem a zakysankou

Rychlý ovocný koláč s tvahorem a zakysankou

V míse vyšleháme (ideálně ručně metličkou) dohladka všechny ingredience na těsto. Nalijeme do vymazané a vy...

Waldorfský celerový salát

Waldorfský celerový salát

Celer a jablka očistíme a pokrájíme na tenké proužky, které pokapeme citronovou šťávou a promícháme. Smeta...

Salát z kořenové zeleniny

Salát z kořenové zeleniny

Očištěnou syrovou zeleninu jemně nastrouháme, oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme. Dle potřeby osolíme, oky...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Zakysaná smetana Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře