Ajax-loader
Zakysaná smetana

Zakysaná smetana

Přidat na Pinterest
Vyrábí se z čerstvé smetany. Obsahuje od 11-15% tuku, v prodeji je i extra light, která obsahuje 8% tuku a celkově je lehčí a zdravější. Využijeme ji ve studené i teplé kuchyni. Přidáváme ji při pečení některých moučníků, skvělá je jako přísada do polévek, využijeme ji při zapékání.

Fotogalerie

Těstoviny se špenátem a kuřecím masem

Těstoviny se špenátem a kuřecím masem

Těstoviny dáme vařit do osolené vody přibližně na 12 minut. Poté scedíme a přimícháme na kousky nakrájené k...

Ruský salát

Ruský salát

Menší salátovou okurku omyjeme a oloupeme. Rajčata, mrkev, jablko a slívy nakrájíme na tenké nudličky. Omyt...

Jarní salát s křenem

Jarní salát s křenem

Omytou neloupanou okurku a ředkvičky nakrájíme na tenké plátky. Očištěné cibulky i s kousky světlé natě nak...

Jogurtové mléko s okurkou

Jogurtové mléko s okurkou

Bílý jogurt s kyselou smetanou ušleháme v mixéru, přidáme omytou a nastrouhanou salátovou okurku, okořeníme...

Zapečený řízek se zakysanou smetanou

Zapečený řízek se zakysanou smetanou

Kuřecí prsa naklepeme, můžeme rozkrojit na tenčí plátky, rozložíme je po pekáči. Na ně položíme na plátky n...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Zakysaná smetana Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře