Ajax-loader
Vepřová plec

Vepřová plec

Přidat na Pinterest
Jako plec označujeme maso jehož podkladem je část kostry hrudní končetiny. Můžeme ji nadívat, péct, dusit na zelenině, výborně chutná silně okořeněná, protože to ještě více podtrhne její jedinečnou chuť.

Fotogalerie

Vepřové na Čertovo cibulkách

Vepřové na Čertovo cibulkách

Oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova. Vložíme maso vcelku a krátce osmahneme...

Vepřová plec na zelenině

Vepřová plec na zelenině

Plátky masa naklepeme a na másle krátce orestujeme. Přidáme sůl, nové koření, bobkový list a podlijeme vodo...

Vepřové plátky v tlakáči

Vepřové plátky v tlakáči

V tlakovém hrnci na oleji usmažíme do růžova nadrobno nakrájenou cibuli. Na ní krátce orestujeme plátky mas...

Vepřové v kapustě podle babičky

Vepřové v kapustě podle babičky

Maso nakrájíme na kostičky a orestujeme na sádle spolu s nakrájenou cibulí. Osolíme, opepříme, chvíli dusím...

Vepřová plec s hlívou

Vepřová plec s hlívou

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Plátky z vepřové plece naklepeme, osolíme a opepříme. Nakrájenou cib...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Vepřová plec Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře