Ajax-loader
Kukuřičná mouka

Kukuřičná mouka

Přidat na Pinterest

Speciální mouka bohatá na živiny, bez genetických modifikací. Vyrábí se mletím kukuřičných zrn. Zákadní surovina pro uvaření polenty, tradičního italského pokrmu. K dostání především v prodejnách se zdravou výživou, a to  jako hladká nebo polohrubá.

Fotogalerie

Frankfurtský věnec

Frankfurtský věnec

Maslo, cukor a žĺtky vymiešame do spenenia, pridáme soľ, citrónovú kôru, kukuričnú múku a hrubú múku, do kt...

Zuppa Inglese

Zuppa Inglese

Kukuřičnou moučku smícháme s trochou mléka. Ušleháme vejce, přidáme cukr, citrónovou kůru, muškátový oříšek...

Kuřecí stehýnka s polentovou kaší

Kuřecí stehýnka s polentovou kaší

Kuřecí stehýnka omyjeme, dáme do pekáče, kam jsme dali 4 lžíce olivového oleje, okořeníme kořením „pečené k...

Polentová kaše

Polentová kaše

Mléko přivedeme k varu, poté postupně přisypáváme polentu a mícháme, dokud není kaše hustá. Poté přidáme má...

Tvarohové řezy s hroznovým vínem

Tvarohové řezy s hroznovým vínem

Opláchneme hroznové víno a necháme okapat. Zatím do mísy vložíme tvaroh, máslo, vejce, cukr a citronovou ků...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Kukuřičná mouka Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře