Abychom vám mohli poskytovat služby sociálních sítí, používáme na tomto webu soubory cookie. Soubory cookie slouží k osobnímu přizpůsobení obsahu, poskytování reklam na míru. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie.
Ajax-loader
Big_thumb

Instantní tmavá jíška

Sušený výrobek. Vyrábí se ze stejných ingrediencí jako domácí jíška. Tedy z mouky a tuku. Tmavá jíška je navíc obarvena karamelem. Výhodou instantní jíšky je, že se perfektně rozpouští a tím předejdeme tvorbě hrudek a nepěkného vzhledu výsledného pokrmu. Také použití je rychlé a jednoduché, vsypeme ji do vroucí vody a zamícháme. Tmavou variantu jíšky využijeme při přípravě a zahušťování gulášů, tmavých omáček, polévek.

Fotogalerie

Polévka z červené čočky a dýně

Polévka z červené čočky a dýně

Na másle (oleji) osmahneme cibuli nakrájenou na drobno, prolisovaný česnek a drcený kmín. Přidáme dýni hokk...

Hovězí guláš s houbami a paprikou

Hovězí guláš s houbami a paprikou

Maso nakrájíme na kostky (asi 3 x 3 cm), cibuli na drobno. Na sádle (oleji) osmahneme cibuli do červena, př...

Uzenářská kotleta na majoránce

Uzenářská kotleta na majoránce

Plátky kotlet naklepeme, nařízneme, aby se nám nekroutily, osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Na oleji z...

Gulášová polévka z mletého masa

Gulášová polévka z mletého masa

Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na tuku do slabě růžova. Přidáme pokrájenou anglickou slaninu a mleté mas...

Polévka z řapíkatého celeru s hráškem

Polévka z řapíkatého celeru s hráškem

Nakrájené řapíky celeru povaříme asi 20 minut, poté je rozmixujeme ponorným mixérem. Zahustíme jíškou, ochu...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Instantní tmavá jíška Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře