Ajax-loader
Span2

Instantní tmavá jíška

Sušený výrobek. Vyrábí se ze stejných ingrediencí jako domácí jíška. Tedy z mouky a tuku. Tmavá jíška je navíc obarvena karamelem. Výhodou instantní jíšky je, že se perfektně rozpouští a tím předejdeme tvorbě hrudek a nepěkného vzhledu výsledného pokrmu. Také použití je rychlé a jednoduché, vsypeme ji do vroucí vody a zamícháme. Tmavou variantu jíšky využijeme při přípravě a zahušťování gulášů, tmavých omáček, polévek.

Fotogalerie

Polévka z řapíkatého celeru s hráškem

Polévka z řapíkatého celeru s hráškem

Nakrájené řapíky celeru povaříme asi 20 minut, poté je rozmixujeme ponorným mixérem. Zahustíme jíškou, ochu...

Pórková polévka s masem

Pórková polévka s masem

Z masa, soli, pepře a libečku uvaříme vývar. Mezitím nakrájíme očištěný pórek a mrkev nastrouháme na nudlič...

Zeleninová polévka s česnekem

Zeleninová polévka s česnekem

Česnek oloupeme a nastrouháme najemno. Do vroucí osolené vody vsypeme zeleninu a uvaříme jí do měkka. Polév...

Krůtí játra s uzeným masem

Krůtí játra s uzeným masem

Játra a anglickou slaninu nakrájíme na nudličky a uzené maso na menší kousky. Oloupanou a na drobno nakráje...

Polévka z ledového salátu

Polévka z ledového salátu

Natrhané listy salátu povaříme 5 minut a poté rozmixujeme ponorným mixérem. Přidáme bujón, nahrubo nastrouh...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Instantní tmavá jíška Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře