Abychom vám mohli poskytovat služby sociálních sítí, používáme na tomto webu soubory cookie. Soubory cookie slouží k osobnímu přizpůsobení obsahu, poskytování reklam na míru. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie.
Ajax-loader
Fazolky (zelené fazolové lusky)

Fazolky (zelené fazolové lusky)

Přidat na Pinterest
Zelenina, původem z Ameriky, Číny a Indie. Jedná se o středně dlouhé, duté, sytě zelené válečky. Při jejich konzumaci se do našeho těla dostane hned několik důležitých a prospěšných látek. Pravidelným zařazením do jídelníčku budeme pozorovat zlepšení kvality našich nehtů, pleti a vlasů. Zvyšují imunitu organismu, mají močopudné účinky, tím podporují činnost ledvin a z našeho těla se tak odplavují toxické látky, celkově se budeme cítit klidnější, protože látky obsažené v zelených fazolkách také uklidňují nervy. Na druhou stranu se v nich vyskytují i látky, které by mohly působit na náš organismus negativně, proto je musíme vždy tepelně upravit, abychom tyto látky neutralizovali. Poté už použití nic nebrání a my můžeme tuto zeleninu přidávat jako přílohu k masu, do salátů, omáček.

Fotogalerie

Kuřecí prsa se zeleninou

Kuřecí prsa se zeleninou

Kuřecí prsa osolíme, opepříme, potřeme olivovým olejem a usmažíme je do zlatova. Přidáme jarní cibulku na...

Teplý salát s uzenou makrelou

Teplý salát s uzenou makrelou

Fazolky povaříme 4 minuty v osolené vodě. Poté je přelijeme studenou vodou. Smícháme je se salátovými lis...

Smažené nudle s fazolkami

Smažené nudle s fazolkami

Nudle uvaříme podle návodu na obalu. Na oleji opékáme nasekanou jarní cibulku, jen asi jednu minutu. Přid...

Jehněčí špíz s pórkem a zeleninou

Jehněčí špíz s pórkem a zeleninou

Jehněčí maso nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme. Pórek nakrájíme na kolečka a napíchneme je spolu s ma...

Salát z grilované kachny s ananasem

Salát z grilované kachny s ananasem

Pokud máme kachní prsa s kůží, kůži odřízeneme. Chilli papričku nakrájíme najemno a zázvor nastrouháme. Čes...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Fazolky (zelené fazolové lusky) Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře