Cottage

Tvarohový sýr, původem z Anglie, vyrábí se z mléka. Běžně dostupný v našich obchodech. Po otevření plastového obalu (důvodem volby tohoto materiálu je, aby nedocházelo ke ztrátě syrovátky), překvapí neznalce hrudkovitá hmota s aroma tvarohu. Důležitým znakem kvalitního sýra je čistě bílá barva. Obsahuje velké množství důležitých látek, hlavně pak vápník. Je určený pro ozvláštnění kuchyňského stereotypu, můžeme jej přidat do salátů, těstovin nebo jen samotný na chleba. Opravdovou lahůdkou je pak Cottage sýr v kombinaci s pečeným masem. Je lehce stravitelný a tak nezatěžuje náš organismus. Pokud zařadíte tento druh sýra do svého jídelníčku, budete se cítit zdravě a fit.
přidejte na:

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie

Přidat komentář