Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Fazole na husto pikant

Fazole na husto pikant
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1h 30min
Celkový čas: 1h 45min , porce

2188 kalorií, 0.0g cukrů, 64.0g tuků, 160.0g bílkovin

Příprava

Fazole uvaříme v osolené vodě doměkka. Pozor na rozvaření, měly by být na zkus příjemně tvrdé.
Mezitím na oleji zpěníme najemno nasekanou cibuli. Přidáme česnek nasekaný na plátky. Orestujeme, vložíme maso a opékáme ze všech stran, dokud neztmavne. Okořeníme veškerým kořením, vlijeme rajský protlak a podusíme asi 5 minut. Cuketu nakrájíme na kostičky, papriku na proužky a vložíme k masu. Podlijeme trochou bujónu, přikryjeme a dusíme asi 30 minut. Během dušení dáváme pozor, ať se nám nevypaří tekutina a dle potřeby podléváme bujónem. Hotové fazole zcedíme, přidáme k masovozeleninové směsi. Zasypeme kukuřicí a na talíři dozdobíme rajčátky. Podáváme s chlebem.

Zuzana Mellenová

14. 05. 2009, Recept navštíven: 8633x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Fazole na husto pikant

Fazole na husto pikant

Fazole uvaříme v osolené vodě doměkka. Pozor na rozvaření, měly by být na zkus příjemně tvrdé. Mezitím na ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Fazole na husto pikant Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fantastický fazulový recept aj ked iba s chlebom

13. 01. 2016, 10:53

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi chutné

12. 02. 2016, 10:38

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super recept

11. 03. 2016, 12:41

Přidat komentář

Facebook komentáře