Záříjový degustační balíček

První podzimní balíček Brandnooz box opět potěšil milovníky nejen sladkého, ale i slaného a dokonce i alkoholu. Poskytnul inspiraci na svačinu pro děti, ale i na zdravou snídani pro celou rodinu. Seznamte se s obsahem i vy. Po otevření balíčku jsem byla nejprve trochu zklamaná počtem výrobků. V boxu bylo 8 produktů, reklamní letáček s upozorněním na spotřebitelskou soutěž, 5% slevový kupon na sušené maso a brožurka s inspirací na svačiny (a nejen na ně) s chleby Penam. Navíc jeden z produktů vlastně nebyl běžným spotřebitelským balením, ale „pouze“ vzorkem. Firma Racio, která je známá svými pufovanými výrobky, se prezentovala dubnovou novinkou Racio Cornies. Jedná se o kukuřičné chlebíčky s mléčnou čokoládou. V 75 gramovém balení je celkem 6 tenkých kulatých chlebíčků, na kterých je slabá vrstva čokolády. Ve složení je napsáno, že mléčná čokoláda tvoří 55%. Je to chutná sladká svačinka pro celou rodinu. Firma Bohemia, kterou si většina konzumentů spojí jistě s brambůrky, se tentokrát prezentovala s výrobkem, který není z brambor. Tenké a křupavé těsto s bylinkami, to jsou Bylinkové preclíčky. Dle obrázku na prospektu jsem se obávala, že půjde „jen“ o preclíky. A je dobře, že jsem se od ochutnání nenechala odradit touto myšlenkou. Ve skutečnosti se jedná o poměrně velké kousky litého těsta, které je tu a tam zvlněnou kynutím. Bylinky v preclíčcích jsou výrazné a určitě budou chutnat nejen během párty, ale i u televize. Z hlediska nutričního obsahu je jedno 70 gramové balení porce pro 2-3 lidi. Tato slaná pochoutka u nás měla úspěch a rozhodně ji doporučuji ozkoušet. Milovníci kávy byli v balíčku jistě překvapeni vzorkem Kafe Guru. Jedná se o brazilskou kávu, která přišla v podobě 40 gramového vzorku, z části namletá, z části přišla jako zrnka. Přes sáček bylo cítit příjemné aroma. Prezentovaná cena za tuto jednodruhovou kávu je 250 Kč za 250 gramů. U kávy této cenové kategorie bych očekávala důkladnější balení vzorku. Kávu jsem neochutnala, neboť nepiju lógrovou kávu a zároveň nemám k dispozici kávovar, který by mi připravil ze zrnek ochutnávky této kávy. Pokud ale miluje kávu a hledáte změnu, zkuste třeba Kafe Guru, možná osloví právě Vás. 

Firma Penam tentokrát poslala čtvrtkilový sáček FIT Den Žitno-slunečnicového chleba. Jedná se o celozrnný výrobek s 8% slunečnicových semen. V balení je skryto 6 tenkých plátků. Chléb je díky složení drobivější konzistence, chuťově je vlhčí, a chutná výborně i samotný. Výrobek doporučuji všem, kteří mají rádi celozrnné pečivo, ale i těm, kteří chtějí ochutnat tak trochu jinou snídani. Na oslavu, ale i na romantický večer, se hodil další výrobek z Brandnooz boxu. Jednalo se o víno z Habánských sklepů. Jakostní odrůdové suché bílé víno Muller Thurgau, ročník 2013, z vinařské oblasti Morava nám chutnalo. Nicméně netroufám si více hodnotit, neb mám raději víno červené a sladší. Víno je prodáváno v elegantní lahvi a vychlazené si ho vychutnáte třeba k měkkým sýrům. Opravdovým překvapením, které bych v obchodě cíleně nehledala, byl 25 gramový balíček Beef Jerky Sweet & Hot. V sáčku jsem objevila několik nestejně velkých dílků sušeného hovězího masa, které bylo přijatelně okořeněné, a opravdu nám chutnalo. Pokud jste dosud neochutnali sušené maso, rozhodně mohu doporučit tuto značku. Ovocný snack efko Genuss Plus, který jsem již několikrát viděla mezi ovocem v supermarketu, přišel ve variantě jablečno-jahodové. Plastový kelímek překrytý hliníkovým víčkem obsahoval 180 gramů tmavě červené hmoty, která chuťově připomínala přesnídávku. Tmavší barva v porovnání s tradičními jahodovými přesnídávkami balenými ve skle je jistě dána přidanou šťávou z černého rybízu. Dle etikety je obsah jahodové dřeně 25%. V porovnání s klasickými přesnídávkami je o něco nižší obsah sacharidů i cukrů (cca o 4-5 gramů na 100 gramů přesnídávky). Dle etikety je v tomto výrobku přidávaný cukr hroznový a navíc jsou přidána i aromata. Je mi tedy skutečnou otázkou, co je největší předností tohoto výrobku, který je cca dvojnásobně drahý v porovnání s přesnídávkami ve skle. Snad je to nižší celková váha výrobku i s obalem, o něco nižší obsah sacharidů. Nicméně trvanlivost těchto výrobků je kratší. V každém případě doporučuji alespoň jednou ochutnat, abyste si udělali sami svůj názor a rozhodli se, co je pro Vás lepší.

Posledním výrobkem, který přišel v Brandnooz boxu byly Rio Mare Kousky tuňáka ve vlastní šťávě. Testoval je za mne manžel a testoval je s velkou chutí. Jedná se opravdu o kousky tuňáka, které jsou v plechovce, která má otevírací víčko. Maso nebylo namleté, bylo čisté, mělo pěknou růžovou barvu a bylo přiměřeně slané. Manžel byl s tímto výrobkem spokojený. Dle dotazníkového hodnocení tento produkt skončil mezi zářijovými produkty na prvním místě.  Ačkoli mě na první pohled tato zásilka příliš nepotěšila množstvím produktů, nakonec jsem byla docela spokojená včetně ostatních členů rodiny. V naší rodině nás velice příjemně překvapily Preclíčky Bohemia, které by si jinak do naší domácnosti cestu nenašly. Z tohoto pohledu u nás stále tento box funguje dobře. Seznamuje nás s potravinami, které běžně nekupujeme anebo dokonce neznáme. Chcete-li si zažít podobné dobrodružství, zkuste si Brandnooz box objednat také. Jeho cena včetně doručení až k Vám domů je od 199 Kč.
přidejte na:
bokul

26. 11. 2014

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář