Velikonoční Brandnooz box – potěšení pro hospodyňky i koledníky

Dubnový brandnooz box byl doručován těsně před Velikonoci a obsah potěšil opravdu každého – jak hospodyňky, tak koledníky dospělé i ty menší. Bylo to poprvé, co bylo možné ovlivnit obsah balíku. V první fázi to bylo možné nakoupit až tři další produkty za Nozie body, které je možné získat za hodnocení produktů na webu www.brandnooz.cz, a v druhé to bylo díky jednoduchému dotazníku, ve kterém bylo možné zvolit preferenci obsahu vhodnějšího pro děti anebo pro dospělé. 

 
Do redakce sRecepty dorazil balík vhodný pro dospělé a je mi ctí seznámit Vás s jeho obsahem. Produkty ryze pro dospělé byly v balíku dva – míchaný alkoholický nápoj STOCK Mixer a Ostrý kečup FELIX. STOCK Mixer je nápoj obsahující panáka tvrdého alkoholu doplněný nealko nápojem. Na trhu je k dostání ve třech variantách. V balíku na mne čekala oranžovo červená plechovka, která v sobě skrývala směs coly a tuzemské rumu, vylepšenou o limetkové aroma. Nápoj byl chutný, díky limetkové chuti jiný v porovnání s klasickou podobou tohoto míchaného nápoje. Ostrý kečup Felix přišel v plastovém 450 gramovém balení. A mohu jen potvrdit, že tento kečup je díky chili opravdu ostrý. Doporučuji dávkovat nejprve v menším množství a to i pro případ, že byste to pálení nevydrželi. 
 
 
Ačkoli se jednalo o box pro dospělé, dvě dobroty byly určeny především dětem. Obě měly na obalu krásný motiv krtečka, kterého znáte z večerníčku Zděňka Milera. Krtečkova voda s příchutí jahody je dodávána v PET lahvi o objemu 350 ml, uzávěr bohužel nezabrání vylití obsahu. Samotný nápoj sice neupoutá barvou, na straně druhé nezatěžuje spotřebitele přidanými barvivy. Voda je nesycená a obsahuje výrazně nižší množství v sacharidů (40 g/l) v porovnání s jinými nápoji pro děti. Nižší obsah sacharidů není kompenzován sladidly, takže je tento produkt senzoricky opravdu méně sladký. Krtečkova malinovka je balena v plechovce o objemu 250 ml. Chuťově je pro konzumenty mnohem zajímavější, je barevná (díky koncentrátům z karotky a granátového jablka). Nevýhodu však vidím při podávání dětem právě v obalu a vyšším obsahu sacharidů (100 g/l). Z tohoto pohledu je pro mne přijatelnější volbou Krtečkova voda. 
 
 
Milovníci sladkostí si v dubnovém Brandnooz boxu jistě také přišli na své. Dobrota z listového těsta s jablečno-skořicovou příchutí to je 7 Days Borseto. V obchodě můžete nalézt i variantu s kakaem, pudinkem nebo džemem. Jablečno-skořicový dezert mne připomenul v mnoha ohledech štrúdl. Snad jen v domácím štrúdlu budete mít výrazně více náplně. Na straně druhé pokud milujete listové těsto, jablka i skořici, pak pro Vás je Borseto vhodným společníkem na cesty nebo třeba do práce na svačinu. 
 
Jediným produktem, který jsem před dubnovým boxem ochutnala, byly Karamelové sušenky LOTUS. Tyto byly jednotlivě balené po dvou kusech, celkem 8 mini balíčků v jednom balení. Pro konzumaci doma mi sice přijde toto balení hodně luxusní, nicméně nejdůležitější je chuť. A tyto sušenky jsou opravdu bez chyby. Křupavé, slaďoučké sušenky, které chutnají nejen ke kávě, ale i samotné. Od firmy LOTUS pak přišlo ještě překvapení v podobě pomazánky z těchto sušenek. LOTUS Classic doporučuje výrobce k mazání na chleba, toust i palačinky. A pokud Vás neodradí mouková a tuková chuť této speciality, můžete ji jíst i přímo – ze sklenice lžičkou. Já se k ní ale vracet nebudu právě pro ten pocit v ústech – chuť mouky a tuku v jednom prostě není nic pro mne. 

Na chleba si raději dám Prémiovou tofu paštiku PATIFU, která je díky rostlinnému původu vhodná i pro vegetariány. K otestování přišla ve variantě Delikates. Vůní připomínala opravdovou paštiku, chuťově zřejmě vychází z TOFU, které jsem dosud samotné nejedla. Paštika je cenově dražší (26,90 Kč za 100 g), v obchodě jsem na ni dosud nenarazila, ale pokud budu mít chuť na imitaci paštiky, nebudu se bát sáhnout po této. 

 
Zbytek Brandnooz boxu nejvíce ocenily hospodyňky a především milovníci koření. Kotányi Bazalka i Kotányi Pažitka ocení Ti, kteří milují aroma těchto bylin a zároveň si je nemohou vypěstovat. Na obalu bych ocenila „zip“, který by umožnil skladovat rozdělané balení za menších ztrát na vůni. Pyramidové koření VITANA mne okouzlilo mnohem více. Tento pomocník se v krabici skrýval pro přípravu svíčkové. Dosud jsem svíčkovou nevařila, a nemohu tedy ocenit celkový dojem. Nicméně otevření krabičky jsem neodolala a přivoněla si. A vůně to byla příjemná, intenzivní. Posledním produktem byla Babiččina mouka. Dosud jsem z ní nic neupekla, a tak bohužel nemohu posoudit její výhody. Pokud bude tak úžasná jako atraktivní obal, tak je na co se těšit. Ačkoli se v dubnovém Brandnooz boxu opakovaly značky firem, jsem i z této dodávky nadšena. Užila jsem si testování výrobků, z nichž jsem znala pouze jeden. Objevila jsem tak nemalý počet „novinek“, které v obchodě ráda nakoupím. 
 
A pokud rádi jíte a objevujete nové, neváhejte a objednejte si také zelený box plný pochutin!
přidejte na:
bokul

16. 05. 2014


Další články

Přidat komentář