Únorový Brandnooz box

 

Přinášíme vám únorovou recenzi k Brandnooz boxu. Opět jsme netrpělivě očekávali s čím nás box překvapí tentokráte. Jakmile nám “přistál” v redakci box na stůl, začalo hromadné ochutnávání novinek, které se teprve na trhu a v našich obchodech objeví. Pohodlně se usaďte, uvařte si kávu nebo čaj, a pojďte s námi ochutnávat novinky z únorového Brandnooz boxu.

 

Jako první jsme neodolali novince od společnosti Bohemia Chips. Jejich novinka Vrruby! je opravdu vynikající. Milovníci brambůrků si přijdou na své. Nečekejte žádné tenké lupínky, na které jste byli doposud zvyklí. Jak píše výrobce, Vrrruby! představuje pořádné křupání pro opravdové chlapy. Ale ani ženy se nesmějí nechat zahanbit. Pro přípravu brambůrek jsou vybírány největší kusy brambor, které se krájí na pořádné silné plátky s velkými vruby. Určitě stojí za vyzkoušení!

 
Zima se s námi pomalu loučí a jaro se blíží. Dny jsou ale stále ještě chladné a tělo se popíjením čaje od značky Lipton citrón a zázvor krásně prohřeje. Pro jarní období bude zázvor skvělým pomocníkem v boji proti nachlazení. Pyramidové sáčky čaje obsahují až 49 % zázvoru. Spolu v kombinaci s citronovou kůrou, skořicí, pomerančovou kůrou a kořenem čekanky si vychutnáte skvělý čaj.
 
 
 
 
 

K čaji se jistě hodí něco dobrého k zakousnutí. Pro milovníky sladkostí doporučujeme piškotový řez 7 DAYS Cake bar jahoda. Řez je z jemného těsta, plněný jahodovým džemem. Poslouží skvěle jako svačinka pro vaše ratolesti, na výlet nebo ke kávě a čaji s přáteli. Pokud vyhledáváte raději slanou chuť, ideální pro vás bude novinka od společnosti Havlík Tyčinky Kornspitz. Klasické tyčinky jsou doplněné o směs Kornspitz. Toto netradiční spojení se vyznačuje jemnou chutí a kořeněnou vůní. Skvěle vám poslouží při pořádání různých oslav a párty.

 

 

 

Ve slaných chutích budeme ještě chvíli pokračovat. Výrobek Wasa Sandwich se skvěle hodí jako zdravá a praktická svačinka na výlet, do školy nebo do práce. Výhoda tyčinky je, že se nemusí skladovat v ledničce a můžete ji mít tak pořád při ruce. Můžete si vybrat ze dvou příchutí - smetanový sýr a sýr s rajčaty a bazalkou.

 

Pro vyznavače zdravého životního stylu přichází společnost Raciou s novinkou Toast multigran. Je to vhodný doplněk zdravé a vyvážené stravy. Toasty jsou celozrnné a je to skvělá a trvanlivá náhražka pečiva. K pečivu můžete přidat např. mrkvovou pomazánku a vytvoříte tak skvělou jarní svačinku, recept je přiložen v boxu. Majolka od společnosti Boneco se bude skvěle hodit pro přípravu pomazánky. Produkt je oceněn značkou kvality Klasa, Regionální potravina a Český výrobek.

 

 

Na závěr chce dobré jídlo něčím dobrým zapít, co říkáte? Semtex přichází s limitovanou edicí granátového jablka. Semtex GRANÁT se vyznačuje jemnou perlivostí a příjemnou chutí granátového jablka. Pro vyznavače nealkoholického piva přichází společnost White Bear s novinkou Apple a Strawberry. Tento sladový nápoj se vyznačuje svěží chutí a obsahuje minerály a vitamíny. Spojením netradičních chutí se řadí mezi zdravé nápoje.

 
Únorový Brandnooz box 
Milí čtenáři, vychutnejte si novinky z únorového brandnoozu a podělte se o své zážitky s ostatními. Poslední box se opravdu vyvedl a všechny novoty jsme poctivě ochutnali. Přejeme vám krásné dny, Vaše sRecepty.cz.
 
 
přidejte na:

03. 03. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář