Tipy na zajímavé vánoční dekorace

LED obrazové fotografie s motivem svíček nebo s vánočními motivy.

Unikátní plátno s integrovaným osvětlením LED! Můžete také ovládat pomocí dálkového ovladače. Můžete tak jednoduše nastavovat osvětlení!

61931_mediumSkvělá vánoční dekorace a doplnění Vašeho interiéru. Vyzařuje teplé žlutooranžové světlo! Dodává uklidňující atmosféru. Svíčky LED se postupně rozsvicují, možnost i jako Váš doplněk interiéru na adventní čas. Lze nastavit světla postupně! Nejprve světlo 1, poté 2, pak 3 a nakonec 4 svíčky dle adventu!

Perfektní kombinace plátna a romantického osvětlení: obrazovka s integrovaným LED světlem svíčky je opravdovým klenotem! Dekorace ke slavnostnímu večeru k dekoraci stěn.  Díky jednoduchému ovládání lze jednoduše nastavit LED  svíčky, zapnout a vypnout. Velmi jednoduché a bezpečné na baterie.

Dále společnost Ceramic Blade nabízí na svých stránkách mnoho užitečných tipů na vánoční dárky. Doporučujeme. Dle kategorií „Pro ženy“, „Pro muže“ snadno zvolíte praktický a vhodný dárek pro Vaše blízké. Produkty se vyznačují zvláště svoji univerzálností a praktičností! Využijte například nabídku keramických nožů v dárkovém balení značky Ceramic Blade a nebo široké nabídky bikokrbů Carlo Milano.

61932_medium

přidejte na:
Ceramic Blade

06. 12. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Taky si to doma zdobíme na Vánoce :-) . Hlavně bych se neobešla bez adventního věnce, který dávám na jídelní stůl. Proto jsem si vybrala trošku větší stůl z https://www.finecase.cz/kuchyn-a-jidelna/ , protože jsem věděla, že jen pro jedení sloužit nebude, tak abychom se na něj s talíři vůbec vešli :-D .

Týna Ryglová 14. 07. 2023, 05:58